Kivits Logistics Group

🌞 Trots om ons succesvolle project bij Kivits in Elshout te delen! In 2020 hebben we op 2 locaties maar liefst 594 + 2300 zonnepanelen geïnstalleerd, met een totaal vermogen van 375 WP, aangesloten op hun eigen trafo. Deze zonnepanelen voorzien rechtstreeks de koelhuizen van stroom, waarmee Kivits een belangrijke stap zet richting duurzame continuïteit.

🏆 Ook buiten onze installatie is Kivits een ware pionier in duurzaamheid. Het familiebedrijf won in 2022 de TVM Award Duurzaamheid, een welverdiende erkenning voor hun voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. CEO Rob van Opzeeland benadrukt: “Het is een bevestiging dat de weg die we ruim vijftien jaar geleden zijn ingeslagen de juiste is.”

💚 Kivits Drunen, onderdeel van Kivits Logistics Group, blinkt uit in zowel milieu- als sociale duurzaamheid. Hun aandacht voor medewerkers en de leefomgeving is bewonderenswaardig. Een inspirerend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen streven naar relevantie en blijvende impact in een duurzame toekomst.