Professionele Zonnepanelen-installatie voor uw Huurwoning

In Samenwerking met Woonveste

Van Herp Solar Solutions verheugt zich erop om samen te werken met Woonveste om duurzame energie toegankelijk te maken voor huurders zoals u. 

We hebben uw woning zorgvuldig geselecteerd voor een vrijblijvend aanbod om zonnepanelen te laten installeren, en we willen graag de voorwaarden van ons voorstel met u delen.

Het Installatieproces

6, 8 of 10 zonnepanelen

Dankzij onze collectieve inkoop kunnen wij u een aantrekkelijk aanbod doen voor het plaatsen van 6, 8 of 10 zonnepanelen op het dak van uw huurwoning. 

Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke kenmerken van uw woning.

Professionele Samenwerking

Als erkend installatiebedrijf in Nieuwkuijk staan wij garant voor de communicatie en installatie van de zonnepanelen. 

Zodra u een systeemrapport heeft ontvangen, komen onze experts bij u langs om de installatiemogelijkheden te beoordelen. 

We streven ernaar om het proces soepel te laten verlopen, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Geen Zorgen bij Verhuizing

De zonnepanelen worden een integraal onderdeel van uw woning, wat betekent dat ze achterblijven wanneer u besluit te verhuizen.

Het beheer en onderhoud van de panelen zijn volledig de verantwoordelijkheid van Woonveste, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over extra taken.

Hoe kunt u zich Aanmelden?

Het aanbod om zonnepanelen te laten installeren is volledig vrijblijvend. Als u interesse heeft, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het formulier hieronder.

Upload hier een foto van jouw meterkast